22 januari: Concert Carnavalesk Kids
Harmonie Juliana organiseert in samenwerking met AWC De Keien een carnavalsconcert speciaal voor de jeugd in het Klooster. Meer informatie volgt.

25 februari: Carnavalsoptocht
De harmonie en drumband gaan weer voorop tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht van Aalst naar Waalre. Start om 14.00 uur bij 't Hazzo in Aalst.

3 maart: Potgrondactie
In navolging van vorig jaar komen leden van Harmonie Juliana in Waalre langs de deuren om potgrond te verkopen. U steunt hiermee de vereniging. Meer informatie volgt.

22 april: ONSK 2017
De slagwerkgroep neemt deel aan de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen. Deze vinden plaats in Veluvine te Nunspeet.

27 april: Koningsdag
Een muzikale rondgang door het dorp ter gelegenheid van Koningsdag. Eerst worden de kinderen met versierde fietsen opgehaald op de Bolksheuvel onder muzikale begeleiding van het harmonieorkest en de drumband. Daarna vertrekken zij naar de Markt waar om 13.30 uur de kinderkermis officieel wordt geopend met het hijsen van de vlaggen en het Wilhelmus.