19 april: Live Carwash op de markt
Laat uw auto deze dag wassen door leden van de vereniging tijdens deze ludieke autowasdag. Voor een kleine vergoeding wordt uw auto gewassen en kunt u genieten van (live) muziek en een kopje koffie of thee.

26 april: Koningsdag
Een muzikale rondgang door het dorp ter gelegenheid van Koningsdag. Eerst worden de kinderen met versierde fietsen opgehaald op de Bolksheuvel onder muzikale begeleiding van het harmonieorkest en de drumband. Daarna vertrekken zij naar de Markt waar om 14.00 uur de kinderkermis officieel wordt geopend met het hijsen van de vlaggen en het Wilhelmus.

10 juli: Speeltuinconcert Elshouter
De hele vereniging houdt een buitenconcert op de Elshouter ter afsluiting van het seizoen.

9 november: Gildedag
Het harmonieorkest en de drumband begeleiden de beide Waalrese gilden naar de kerk op de jaarlijkse Gildedag.

16 november: Intocht Sinterklaas
Het harmonieorkest en de drumband halen de Goedheiligman op bij het Stationskoffiehuis, waarna ze naar de Markt in Waalre vertrekken. Verwachte aankomst op de Markt rond 14.30 uur.

22 november: Najaarsconcert
Concert door het harmonieorkest in het Klooster. Meer informatie volgt.