5 maart: Potgrondactie

24 april: Slagwerkdag in Nistelrode
De slagwerkgroep geeft een concert tijdens de slagwerkdag in het Nesterlégebouw in Nistelrode.

27 april: Koningsdag
Een muzikale rondgang door het dorp ter gelegenheid van Koningsdag. Eerst worden de kinderen met versierde fietsen opgehaald op de Bolksheuvel onder muzikale begeleiding van het harmonieorkest en de drumband. Daarna vertrekken zij naar de Markt waar om 13.30 uur de kinderkermis officieel wordt geopend met het hijsen van de vlaggen en het Wilhelmus.

1 mei: Concert op de Wolderse Braderie
Het harmonieorkest en het leerlingenorkest geven een buitenconcert tijdens de Wolderse Braderie op de Markt in Waalre. Aanvang 14.00 uur.

29 mei: Disney-concert
Alle leerlingen presenteren een concert geheel in Disney-stijl in Het Klooster.

26 juni: Dierenrijk
Concert door het leerlingenorkest in Dierenrijk Nuenen.

21 juli: Buitenconcert
Een buitenconcert ter afsluiting van het seizoen. Alle orkesten van de vereniging zullen een optreden verzorgen. Locatie n.t.b. Tijd: 19.00 - 21.00 uur.