Lid worden
Wij zijn uiteraard altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden! Muziek maken is voor iedereen. Ook als u nog geen muzikale voorkennis heeft, is dat geen belemmering om lid te worden van deze prachtige vereniging. Via Harmonie Juliana zijn er mogelijkheden tot gesubsidieerde opleidingsfaciliteiten bij vakbekwame docenten. Daarnaast krijgt u een instrument in bruikleen, zodat u er zelf geen aan hoeft te schaffen.

Ook wanneer u wel al een muzikale ondergrond hebt, bent u van harte welkom. Afhankelijk van uw niveau kunt u instromen bij één of meerdere orkesten.

U kunt dit formulier invullen als u interesse heeft om lid te worden of meer informatie wilt ontvangen. Via het kopje contact kunt u contactgegevens vinden voor specifieke vragen.