11 januari: Concert Carnavalesk Kids
Een speciaal carnavalsconcert voor en door de jeugd. Het leerlingenorkest, het maxi-orkest, de leerlingendrumband en de dansgardes van AWC De Keien presenteren een carnavalesk programma in het Klooster. Kinderen tot en met groep 8 hebben gratis toegang (je hebt wel een toegangsbewijs nodig!), anderen betalen 5 euro entree. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Keurslager Vos en het Klooster. Aanvang om 14.11 uur.

14 februari: Carnavalsoptocht
De harmonie en drumband gaan weer voorop tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht van Aalst naar Waalre. Start om 14.00 uur bij 't Hazzo in Aalst.

4 april: Live Carwash op de markt
Laat uw auto deze dag wassen door leden van de vereniging tijdens deze ludieke autowasdag. Voor een kleine vergoeding wordt uw auto gewassen en kunt u genieten van (live) muziek en een kopje koffie of thee.

27 april: Koningsdag
Een muzikale rondgang door het dorp ter gelegenheid van Koningsdag. Eerst worden de kinderen met versierde fietsen opgehaald op de Bolksheuvel onder muzikale begeleiding van het harmonieorkest en de drumband. Daarna vertrekken zij naar de Markt waar om 14.00 uur de kinderkermis officieel wordt geopend met het hijsen van de vlaggen en het Wilhelmus.

26-27-28 juni: Concertreis naar Sneek
Het harmonieorkest en de slagwerkgroep gaan dit weekend op concertreis naar Sneek. Op het programma staat o.a. een uitwisselingsconcert met het Stedelijk Muziekkorps Sneek.

16 juli: Buitenconcert
Een buitenconcert ter afsluiting van het seizoen. Alle orkesten van de vereniging zullen een optreden verzorgen. Meer info volgt.