6 februari: Carnavalsoptocht
De harmonie en drumband gaan weer voorop tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht van Aalst naar Waalre. Start om 14.00 uur bij 't Hazzo in Aalst.

27 april: Koningsdag
Een muzikale rondgang door het dorp ter gelegenheid van Koningsdag. Eerst worden de kinderen met versierde fietsen opgehaald op de Bolksheuvel onder muzikale begeleiding van het harmonieorkest en de drumband. Daarna vertrekken zij naar de Markt waar om 13.30 uur de kinderkermis officieel wordt geopend met het hijsen van de vlaggen en het Wilhelmus.

1 mei: Concert op de Wolderse Braderie
Het harmonieorkest geeft een buitenconcert tijdens de Wolderse Braderie op de Markt in Waalre.

21 juli: Buitenconcert
Een buitenconcert ter afsluiting van het seizoen. Alle orkesten van de vereniging zullen een optreden verzorgen. Locatie n.t.b. Tijd: 19.00 - 21.00 uur.