26-27-28 juni: Concertreis naar Sneek
Het harmonieorkest en de slagwerkgroep gaan dit weekend op concertreis naar Sneek. Op het programma staat o.a. een uitwisselingsconcert met het Stedelijk Muziekkorps Sneek.

16 juli: Buitenconcert Elshouter
Een buitenconcert op de Elshouter ter afsluiting van het seizoen. Alle orkesten van de vereniging zullen een optreden verzorgen. Tijd: 19.00 - 21.00 uur.

16 juli: Vliegerfeest
Het maxi-orkest en de leerlingendrumband geven een optreden tijdens het Vliegerfeest in Waalre.

8 november: Gildedag
Het harmonieorkest en de drumband begeleiden de beide Waalrese gilden naar de kerk op de jaarlijkse Gildedag.

15 november: Intocht Sinterklaas
Het harmonieorkest en de drumband halen de goedheiligman op bij het Stationskoffiehuis, waarna ze naar de Markt in Waalre vertrekken. Verwachte aankomst op de Markt rond 14.30 uur.

19 december: Top-2000 Concert
Concert in het Klooster door het harmonieorkest en de slagwerkgroep. Diverse hits uit de Top 2000 zullen deze avond voorbij komen. Aanvang 20.00 uur.