22 november: Najaarsconcert
Concert door het harmonieorkest en de slagwerkgroep in het Klooster. De slagwerkgroep zal haar complete concoursprogramma ten gehore brengen. Het harmonieorkest verzorgt een afwisselend programma in samenwerking met diverse solisten. De solisten zijn: Nadia ten Kate (viool), Els van der Waard (mezzo sopraan) en Walther Deubel (tenor). Toegangskaarten kosten 10,- (inclusief koffie/thee) en zijn verkrijgbaar bij het Klooster en bij keurslagerij Albert Vos. Het concert start om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).

7 december: Uitwisselingsconcert slagwerkgroep
Uitwisselingsconcert van de slagwerkgroep met het slagwerkensemble van het Helmonds Muziek Corps in Helmond. Het concert vindt plaats in het TOV gebouw in Helmond. Aanvang 14.30 uur.

14 december: Concours slagwerkgroep in Etten-Leur
De slagwerkgroep neemt deze dag deel aan het podiumconcours in De Nobelaer in Etten-Leur. Het optreden staat gepland om 14.00 uur.

11 januari: Carnavalsconcert voor en door de jeugd
Een speciaal carnavalsconcert voor en door de jeugd. Het leerlingenorkest, het maxi-orkest en de leerlingendrumband presenteren een carnavalesk programma in het Klooster. Meer info volgt.

14 februari: Carnavalsoptocht
De harmonie en drumband gaan weer voorop tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht van Aalst naar Waalre. Start om 14.00 uur bij 't Hazzo in Aalst.

4 april: Live Carwash op de markt
Laat uw auto deze dag wassen door leden van de vereniging tijdens deze ludieke autowasdag. Voor een kleine vergoeding wordt uw auto gewassen en kunt u genieten van (live) muziek en een kopje koffie of thee.

27 april: Koningsdag
Een muzikale rondgang door het dorp ter gelegenheid van Koningsdag. Eerst worden de kinderen met versierde fietsen opgehaald op de Bolksheuvel onder muzikale begeleiding van het harmonieorkest en de drumband. Daarna vertrekken zij naar de Markt waar om 14.00 uur de kinderkermis officieel wordt geopend met het hijsen van de vlaggen en het Wilhelmus.

26-27-28 juni: Concertreis naar Sneek
Het harmonieorkest en de slagwerkgroep gaan dit weekend op concertreis naar Sneek. Op het programma staat o.a. een uitwisselingsconcert met het Stedelijk Muziekkorps Sneek.

16 juli: Buitenconcert
Een buitenconcert ter afsluiting van het seizoen. Alle orkesten van de vereniging zullen een optreden verzorgen. Meer info volgt.