Oriëntatiecursus
Op deze pagina's vindt u informatie over de oriŽntatiecursus 2012, welke inmiddels is geŽindigd. Een eventuele nieuwe cursus in 2013 zal op deze pagina's worden aangekondigd.

Om de toestroom van nieuwe jeugdleden te stimuleren heeft harmonie Juliana drie jaar geleden voor het eerst een oriŽntatiecursus verzorgd. In het voorjaar van 2010 kreeg dit experiment een vervolg, dit keer in samenwerking met harmonie de Volharding. Met 25 deelnemers waarvan uiteindelijk ongeveer 15 kinderen zijn doorgegaan met het maken van muziek kunnen we spreken van een groot succes. Ook de cursus in 2011 is met veel enthousiasme ontvangen. Vandaar dat de beide harmonieën in het voorjaar van 2012 een nieuwe editie van deze succesvolle cursus gaan verzorgen.

Gebruik het bovenstaande menu voor meer informatie over de oriëntatiecursus.
Een printbaar document met alle informatie over de oriŽntatiecursus 2012 is hier te vinden.

Poster oriŽntatiecursus 2012