Harmonie Juliana Waalre
Klik hier om een bericht achter te laten

pagina 1 van 4 (16 berichten)

Volgende Pagina ->
Naam : Van de Cock
Website : www.dordognevakantiehuizen.nl
Datum : 01-04-2015 om 10:47

Ik denk gewoon dat ik moet ondertekenen je gastenboek omdat uw webpagina is echt geweldig. Ik hou het.
Naam : Krajovjanka
Website : www.krajovjanka.nl
Datum : 15-08-2013 om 09:27

Muzikanten gezocht voor Tsjechische blaaskapel:

Blaaskapel Krajovjanka is al meer als 10 jaar een gevestigde naam in de blaaskapellenwereld met specialiteit op het gebied van de Bohmische en vooral de Moravische (Mährische) muziek.
Wij zoeken 2 enthousiaste klarinettisten (Es en Bes), een melodische trombone en assistentie in de begeleiding (trompet of trombone) om onze club weer compleet te maken.

Krajovjanka is een regionale blaaskapel uit regio Oostbrabant-Noord- en Midden Limburg met repetitie in het dorpje Grashoek. Optredens door heel Nederland, België, Duitsland en 1 of 2 keer per jaar verder over de grens, als Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije. De blaaskapel bestat uit een fanatieke club mensen die er graag thuis en gezamenlijk aan werken om de Tsjechische muziek zo goed mogelijk te beheersen.

Interesse? Stuur dan een bericht naar secretaris@krajovjanka.nl
Naam : Hélène
Datum : 01-04-2012 om 20:10

Wat een superconcert met mondharmonica orkest Fata Morgana!!!!! En niet te vergeten we hadden een fantastisch publiek.
Naam : Hans
Datum : 01-04-2012 om 13:59

geweldig consert 31 maart met Fata Morgana. heb erg genoten
Naam : Renée