Harmonie Juliana Waalre
Klik hier om een bericht achter te laten

pagina 1 van 3 (15 berichten)

Volgende Pagina ->
Naam : Krajovjanka
Website : www.krajovjanka.nl
Datum : 15-08-2013 om 09:27

Muzikanten gezocht voor Tsjechische blaaskapel:

Blaaskapel Krajovjanka is al meer als 10 jaar een gevestigde naam in de blaaskapellenwereld met specialiteit op het gebied van de Bohmische en vooral de Moravische (Mährische) muziek.
Wij zoeken 2 enthousiaste klarinettisten (Es en Bes), een melodische trombone en assistentie in de begeleiding (trompet of trombone) om onze club weer compleet te maken.

Krajovjanka is een regionale blaaskapel uit regio Oostbrabant-Noord- en Midden Limburg met repetitie in het dorpje Grashoek. Optredens door heel Nederland, België, Duitsland en 1 of 2 keer per jaar verder over de grens, als Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije. De blaaskapel bestat uit een fanatieke club mensen die er graag thuis en gezamenlijk aan werken om de Tsjechische muziek zo goed mogelijk te beheersen.

Interesse? Stuur dan een bericht naar secretaris@krajovjanka.nl
Naam : Hélène
Datum : 01-04-2012 om 20:10

Wat een superconcert met mondharmonica orkest Fata Morgana!!!!! En niet te vergeten we hadden een fantastisch publiek.
Naam : Hans
Datum : 01-04-2012 om 13:59

geweldig consert 31 maart met Fata Morgana. heb erg genoten
Naam : Renée
Datum : 08-02-2011 om 12:31

Het was zeker een super avond! Ik heb er erg van genoten en volgens mij wel meer met mij! :D Volgend jaar zeker weer als het aan mij ligt :P

Groetjes,
Naam : AWC de Keien
Website : info@dekeien.nl
Datum : 06-02-2011 om 16:05

Beste bestuur en leden van Harmonie Juliana,

Wij willen onze oprechte dank en welverdiende waardering uitspreken over het meer dan grandioze concert Carnavalesk dat jullie ter ere van ons 44 jarig jubileum georganiseerd hebben.
Het was voor het geüniformeerd van AWC de Keien fantastisch om gisteravond als eregast op dit festijn aanwezig te mogen zijn.
Wij waren getuige van een concert met een ludiek, carnavalesk en onderhoudend gehalte, een geweldig lichtvoetig en ontspannen muzikaal avontuur.
Hier is beslist veel oefening, inzet en creativiteit voor nodig om tot zon prachtig resultaat te komen.
De optredens waren stuk voor stuk uniek en prettig om naar te luisteren en kijken.
Met name de 4 organisatoren van deze avond willen wij heel hartelijk bedanken voor hun inspanningen. Chapeau!!
Overigens zijn wij van mening dat de hele Wolderse dorpsgemeenschap genoten heeft van deze avond. De geluiden zijn alom enthousiast en positief!
Een avond waarvoor veel belangstelling is en daarom beslist voor herhaling vatbaar is!

Nogmaals HEEL Hartelijk BEDANKT!

Met keivriendelijke groeten,
Namens het bestuur van AWC de Keien,